Bestel nu uw oliebollen

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang, het is weer tijd voor dé oliebollenactie! Op 30 december bakken wij voor de 59e keer onze heerlijke Geuzenbollen. We hebben inmiddels een enorm pakket ervaring binnen de groep opgebouwd in de oliebollenbakkerij. Met deze actie verdienen wij geld voor nieuwe spelmaterialen en voor bekostigen van het onderhoud van ons clubgebouw; “De Geuzenkorf”. 

Voor online bestellen klik hier.

Voorverkoop

U kunt vanaf nu uw oliebollen voor € 6,00 online bestellen zodat ze bij u thuis of op het werk bezorgd worden. Klik hier om naar de online verkoop te gaan, u hebt nog tot 29 december om 22.00 uur. De jeugdleden van de groep verkopen onze heerlijke bollen, ze lopen huis-aan- huis van 6 t/m 21 december. De oliebollen, met of zonder rozijnen, worden thuis bezorgd op 30 december tussen 10.00 en 16.00 uur.

Bedrijfsbestellingen

Ook bedrijven kunnen oliebollen bestellen. Dat kan tot en met 29 december 22.00. De oliebollen worden dan op 30 december bezorgd. Deze kunt u hier bestellen. Mocht u een specifieke bezorgtijd willen afspreken.

Losse verkoop

Te laat met bestellen? Oliebollen om 12 uur ’s middags allemaal al op? Gelukkig kunt u ook bij ons clubhuis aan het Honkpad langskomen om heerlijke verse Geuzenbollen te halen. Maar weet wel, de voorverkoop gaat voor en ook 20.000 oliebollen kunnen op, zorg dat u er snel bij bent!

Hoe gaat dat dan?

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Op 30 december zullen zoals ieder jaar weer ongeveer 100 vrijwilligers in ploegendienst van midden in de nacht tot ’s avonds laat bezig zijn met het maken van het deeg, bakken en inpakken van de bollen. Op 31 december komt de bezorgdienst in actie. Vóór 16:00 uur heeft iedereen dan zijn bestelling aan huis bezorgd gekregen.

Sponsorkliks

“SponsorKliks,